De Scone Jhan-postzegel

Een andere opmerkelijke realisatie van de familievereniging is de uitgifte van een geldige postzegel ter waarde van 1 standaard tarief. Deze zegels blijven ook bij een verhoging van de posttarieven hun gebruikswaarde behouden.

Deze mooie zegels zijn uiteraard enkel geldig in België, maar ze zijn ook door veel filatelisten bijzonder gegeerd. Er werden reeds 4 verschillende versies uitgebracht. De huidige versie werd ontworpen naar aanleiding van het 25-jarig bestaan van de familievereniging door Karel Schoonjans, art director en webmaster van onze website.

Postzegel

Van onze postzegel bestaan er ook een oudere versies, indien u er nog bezit kan u ze zonder probleem verder gebruiken.

De postzegels worden enkel verkocht per vel, elk vel bevat 20 postzegels. U kan uiteraard meerdere vellen bestellen. U kan de postzegels best persoonlijk afhalen in Denderleeuw bij Freddy Schoonjans, voorzitter van de familievereniging. Tel: 053 66 47 50 • E-mail: JavaScript moet geactiveerd zijn om het e-mailadres te kunnen zien

De prijs per vel, verzendingskosten inbegrepen: 20 €
Prijs bij afhalen: 19 € per vel.

Hoe bestellen?

U stort het verschuldigde bedrag op onze rekening:
IBAN: BE45 1030 4525 2689
tnv F.V. SCONE JHAN
met de vermelding ‘postzegel’ en het gewenste aantal vellen.

Opgelet: Opsturen is ook mogelijk, maar dan op risico van de bestemmeling. Indien U de postzegels wilt toegestuurd krijgen, kan U slechts één vel per zending ontvangen.